1984-05-06 Hey Dergisi (Devil, Clips, E-5, Lokomotif)

Büyük Rock ve Dans Festivali’nde buluşalım

Hey dergisi 1984 yılında bir festival düzenlemişti. Onunla ilgili, festivalle aynı gün çıkan sayısında şöyle bir yazı var:

Sevgili gençler, beklediğiniz an geldi, çattı işte. Bugün (6 MAYIS PAZAR) saat 14’ten itibaren İSTANBUL SPOR VE SERGİ SARAYI’nda derginiz HEY’in düzenlediği “BÜYÜK ROCK VE DANS FESTİVALİ”nde buluşuyoruz. Ülkemizin önde gelen Rock Müzik topluluklarından CLIPS, DEVIL, E-5, LOKOMOTİF ve TOPAÇ DÖRTLÜSÜ’nün katılacağı festivalin dans bölümünde de TOLGA HAN, 36 kişilik süper şov grubu ile huzurlarınızda olacak. Son bölümde de ZERRİN ÖZER, geçtiğimiz hafta birleştiği Grup Lokomotif ile karşınıza çıkacak.

Son yıllarda Türk müzikseverlerinin büyük ilgi gösterdikleri Rock topluluklarından CLIPS, DEVIL, E-5, LOKOMOTİF ve TOPAÇ DÖRTLÜSÜ, derginiz HEY’in bu dev şöleni için tüm hazırlıklarını tamamladılar. En güzel Rock şarkılarını, en güzel Türkçe bestelerini sizlere sunmak üzere repertuarlarına aldılar.

Gelelim festivalin dans bölümüne:
Ülkemizin önde gelen dans grubu liderlerinden TOLGA HAN derginiz HEY’in bu organizasyonu için 36 kişilik süper bir giriş hazırladı. Programları sırası ile şu bölümlerden olulşuyor: “Rap/…/Çarliston (Kahkaha)/Rock’n’Roll (Boogie dance ve Akrobatik Rock)/…/İyimserim/Break Dance Show/Final”

Tolga Han ile birlikte 37 kişiyi bulan ekip, sizi gönlünüzce dans etmeye davet ediyor.

Ve işte özlediğiniz ZERRİN ÖZER. Son yıllarda taptığı Janis Joplin’i… (yazının devamı elimizde yok)

Yorum yap: