Parmağınız veya fare imleciniz ile sağa-sola kaydırarak olaylar arasında geçiş yapabilirsiniz.
1987-09-19 Blue Jean Top Rock (Akbaba, Devil, Dizel, Kramp, Mavi Sakal, Meridyen, Mirage, Cast)
19 Eylül 1987

Blue Jean Top Rock

Festivalin ilanı ve afişinde Akbaba, Cast, Devil, Dizel, Kramp, Mavi Sakal, Meridyen ve Mirage grupları duyuruldu. 12:40’ta kapıları açılan, her grubun otuz dakika çaldığı festivalde ilk önce Mavi Sakal, Dizel, Mirage ve Akbaba sahneye çıktı. Dizel’de yakın zamanda ismini Reflex grubuyla duyuracak olan Murat Net konuk olarak sahnedeydi. Sırada afişte adı geçen Cast grubunun yerine sahneye içerisinde Kudret Kurtcebe ve Yavuz Çetin’in bulunduğu Grup Mu vardı. Sandalyede oturarak çalan, davulcusu olmayan dört kişilik grup, seyircilere country tarzında bir dinleti sundu. Ardından sırasıyla Kramp, Meridyen ve Devil sahne alarak festivali tamamladı. Kramp sahneye çıktığında bir süre sessiz kaldı. Ardından Doğan Sakin, bu etkinlikte grupların para almadıklarını ancak seyircilerin bilet satın alarak girdiğini söyleyip organizasyon ekibinden dışarıda bilet alamayan insanlar için kapıların açılmasını talep etti ve kapılar açıldı.

1987-06-07 Akbaba (Seymenler Parkı) (1)
7 Haziran 1987

Akbaba konseri

1987-05-20 Akbaba (x)
20 Mayıs 1987

Gençlik Günleri

Organizasyonun kime ait olduğunu bilmediğimiz bu festivalde sahneye 6 grup çıktı. Fotoğraflarda Akbaba dışında diğer grupları tanımlayabilmiş değiliz.

3 Mayıs 1987

Rock Şöleni

1987-04-11 Akbaba (YTÜ)
11 Nisan 1987

Akbaba konseri

8 Mart 1987

Dr. Skull konseri

“Dr.” unvanı ile çıkılan “bilinen” ilk konser.

,
16 Şubat 1987

Whisky konseri

Sabah gazetesinin bir başka haberinde eğer isim yanlış yazılmadıysa, gruba bu dönemde Ahmet Hün’ün eşlik ettiğini söyleyebiliriz. Hün’ün normalde bas gitar çaldığı göz önünde bulundurulduğunda Kamil Özaydın bu formasyonda davula geri dönmüş olabilir.

,
Ocak 1987

Asansör ve Painted Bird konseri

İzleyiciler arasında bulunan Kamil Özaydın ve Nejat Yavaşoğulları, ilk sırada çıkan Painted Bird’e on beş dakika dayanabilmişti. Bu konsere dair ilginç olan detay, organizasyona Pepsi’nin sponsor olmasıydı. Davulun arkasında dev Pepsi logosu yerleştirilmişti. Asansör grubu ise performansı esnasında ellerinde Pepsi poşeti içerisinde içecekler dolaştırıyordu.

Bu sıra bitti. Tekrar sıralayalım: Baştan sona Sondan başa