1982-11-10 Gong (Devil)

GONG’unuzu gösterin, bu konseri ucuza izleyin…

DİKKAT! GONG okuyanlara ilk sürprizimiz…
20 Kasım 1982 Cumartesi günü saat 16.00’da “Yerli KISS” ya da gerçek adı ile DEVIL yılın ilk büyük ROCK konserini verecek… Bu konseri GONG’unu gösteren tüm GONG’çular ister genç, ister yaşlı olsun, yüzde 20 indirimle izleyecek.

Yılın ilk ROCK konserinde, GONG okuyucusu gençlere %20 indirim yapılacak.

GONG’unuzu gösterin, bu konseri ucuza izleyin…
Yerli KISS olarak adlandırdığımız DEVIL, 20 Kasım Cumartesi günü Yeni Melek Sineması’nda vereceği konsere GONG okurlarını bekliyor…

Yılın ilk büyük ROCK konserine tam on gün kaldı…

Evet, 20 Kasım 1982 günü saat 16.00’da İstanbul Beyoğlu’ndaki “Yeni Melek” Sineması’nda bu ROCK konserinde “Yerli KISS” diye tanımladığımız DEVIL’i izleyeceğiz.

GONG okurları, yaşları ne olursa olsun, 7’den 70’e dek herkes, DEVIL’in bu büyük ROCK konserini indirimli izleyeceklerdir.

17 KASIM 1982 TARİHLİ “GONG”U GÖSTERİN…
DEVIL’in 20 Kasım 1982 Cumartesi günü saat 16.00’da vereceği konseri yüzde 20 indirimle izleyecek GONG’çuların gişeden bilet alırken ve kapıdan içeri girerken GONG’larını göstermeleri gerekiyor.

Ancak GONG’çuların gösterdikleri dergilerin 17 Kasım 1982 tarihli, yani konser haftasına ait, son sayıdan olması şart.

GONG’larını gösteren gençler 600 liralık biletleri 480 liraya, beş yüz liralık biletleri de 400 liraya alabilecekler.

“Yerli KISS”in ya da gerçek adı ile “DEVIL”in vereceği yılın ilk büyük ROCK Konseri’nin biletleri, bu haftadan itibaren gösterinin yapılacağı İstanbul Beyoğlu’ndaki Yeni Melek Sineması gişelerinde satılacak…

KONSERDEN ÇOK BİR ROCK-OPERA…
Anımsanacağı gibi ilk Rock-Opera’yı, 60’lı yılların ünlü grubu WHO gerçekleştirmişti. “TOMMY” adı ile geçtiğimiz yıllarda İstanbul sinemalarında da izlediğimiz bu Rock-Opera, daha sonra birçok grup ve müzisyene örnek olmuştu. Batı bu alanda önemli adımlar atarken, bizde ise çabalar prova ya da tasarı sınırlarını aşmıyordu.

Oysa şimdi DEVIL, bu konseri sırasında ROCK-Opera’nın Türkiye’deki ilk örneklerinden birini verecek… Şarkılarını, müziklerini bir konu üzerine bina edecek. Şeytanın taşıdığı, insanların içine yerleştirdiği kötülüklerin nasıl kovulacağını anlatmaya çalışacak.

Evet, GONG’çular, ellerimizde 17 Kasım 1982 tarihli GONG’larla, 20 Kasım 1982 saat 16.00’da İstanbul Beyoğlu’ndaki DEVIL’in yılın ilk büyük ROCK konserinde buluşalım tanışalım…

Yorum yap: